• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Det hemliga odemokratiska (S) valet


Det verkar som sosseriet inte längre vill vinna… ingen av de tre kandidaterna som tycks vara hetast är trovärdiga att leda (S) till en valseger, men det finns en klok kvinna från Uppsala som borde få chansen.

Nu kan vi bara hoppas på att det bildas ett nytt parti som kan samla folket så att vi får ett mänskligare och rättvist samhälle att leva i.

Idag ser vi konsekvenserna av den skitpolitik som både sosseriet och borgligheten har skapat under en lång tid. Människor lider och tar sina liv nästa gång kan det vara DU…var med och STÖD PÅSKUPPROPET!

Har nu anmält regeringen för svindleri och bedrägeri.


”Den unge, den sluge, den trygge.
Partidistrikten i Socialdemokraterna har hela tiden lagt locket på – till nu.
Expressen kan i dag avslöja vilka kandidater som nio olika distrikt stödjer i striden om partiledarskapet.
Det är nu tydligt att det står mellan tre personer: Sven-Erik Österberg, Mikael Damberg och Thomas Östros.”

Ett svar

  1. Är ”bara” en vanlig arbetare och inte så insatt i hur processen för att välja en ny partiledare går till! Egentligen kan man säga att på sätt och vis struntar jag i det också! Det viktiga för mig är att det sker på ett demokratiskt bra sätt! Framför allt är det jä…ligt viktigt för mig och alla andra som nu lider i det av Alliansen skapade allt kallare Sverige att det inte blir en av alla de ”garderobsmoderater” som partiet har allt för många av! Vi har tillräckligt av högerpartier i Sverige som vi har! Dessa ”garderobsmoderater” skulle göra partiet en stor tjänst om de kom ut ur garderoben och började betala medlemsavgift till Moderaterna istället! Det är dags nu att Socialdemokraterna började driva socialdemokratisk politik och slutade knäböja vid nyliberalismens altare! Runt det altaret trängs det redan allt för många tillbedjare! Tror inte att nyliberalismen leder till varken Sveriges eller världens frälsning, tvärtom kommer den med all säkerhet att leda till Sveriges och världens fördärv! Så en ledare som lutar aningen åt vänster är vad jag tror att partiet behöver och vad många som tidigare röstade på socialdemokraterna ute i landet vill för att de skall återvända och börja rösta på socialdemokraterna igen! Det behövs ett nytt LAG, inte bara en ny partiledare! Ett rejält reningsbad är ett måste! De gamla stötarna måste väck! De kan möjligen ha en rådgivande funktion i inledningsskedet av en ny ledning men sedan får de hitta andra köttgrytor att samlas kring! En som jag tycker skall ingå i det nya laget är Lena Sommestad, som jag läst mycket av på senaste tiden! Tror att hon kan vara den som kan vända skutan åt rätt håll! Blir det ytterligare en ”högersosse” kommer jag att lägga min röst på V 2014, skall det vara enda chansen att få en motvikt till den av Allinsen förda politiken!? Kanske är jag inte ensam om att känna så! Skall V klättra om socialdemokraterna i opinionssiffrorna framöver eller vågar de ta tag i de verkliga problemen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: