• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Bröstpump eller brösten


Vänsterpartiet vill att föräldraförsäkringen ska delas av föräldrarna och ingen hänsyn ska tas till barnet och mamman som mår bäst att att få amma så länge det är möjligt, enligt honom går det lika bra att använda bröstpump 😦


Låt föräldrarna själva bestämma hur föräldraförsäkringen ska delas så det passar bäst inom den egna familjen istället för att tvinga mamman ut på jobb och missa dom stunder som mamman och barnet får tillsammans, de tillfällena kommer aldrig mer igen och går inte att jämföras med en plastflaske matning.

DN

SvD

6 svar

 1. Ja fy fan… jag har en liten hemma och min sambo ammar… aldrig att vi skulle må bättre som familj av att hon pumpade och gick tillbaka till sitt jobb som kassörska med rinnande bröstvårtor.

 2. Mikael, Håller med….varför kan inte politiker tänka på vad som är bäst för familjen.

 3. Barnbidrag och barnvård ska delas precis lika mellan föräldrarna. Mamman ska inte få gå före pappan. Många blivande fäder blir utnyttjade utav kvinnans makt, hon kan bara ta barnet med sig och flytta till annan ort med barn och ny man. Och kvar står pappan med underhållet. Min son fick resa över halva landet för att träffa sitt barn. Mammor ska inte automatiskt få vårdnaden, det måste bli ett slut, annars finns det nog inga män som vill bli fäder längre!

 4. fin header :)!

 5. emilia, Tack!

 6. Angående Ohly bröstpumpar och rubriken ”Kossor…etc”
  Tankarna går till kommunismens mål och syfte, fasorna, det outsägliga lidandet i kommunistiska länder. Läs den pris-belönade författaren Sofi Oksanens bok STALINS KOSSOR. Den handlar om det obeskrivliga kommunistiska förtrycket i Balitkum under Sovjettiden. DÅ pågick det kommunistiska vansinnet i länder som ligger så nära Sverige som 7 mil.

  Måtte vi inte få en regering influerad av kommunismens fasansfullla tyrrani!

  VARNING: Mona Sahlin har som valspråk: ”Åt var och en efter behov”…vilket är Marxs kortfattade budskap och kommunismens nyckelord, d v s staten ska ÄGA ALLT!
  Var försiktig med var du lägger din röst!
  Elisabet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: