• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Rödblå politik gör människor empatilös


Har de tappat all empati och klokskap här i landet…… Var finns de goda förebilderna som kan visa vägen till mänsklighet och inte till mammon och kränkningar?

"En åldring på ett boende i Luleå låg döende i sin säng.

När vårdpersonalen kallades in i rummet slog de vad med varandra om hur lång tid det skulle ta innan personen avled.

Nu har händelsen anmälts enligt Lex Sarah."

Slog vad om när patienten skulle dö

Expressen

 

Den röd/blå politiken har mycket gemensamt då det gäller att kränka och behandla människor illa läs HÄR om den svenska skamfläcken.

2 svar

  1. Finns många människor som aldrig skulle satt sin fot i vården liksom i andra arbeten när de helst inte skulla arbetat med människor överhuvudtaget.Ett exempel av många är en ängslig och mycket sjuk patient som har många frågor om sin sjukdom och sitt kvarvarande liv där doktorn på medecinavdelningen aldrig möter patientens ögon och pratar över patientens huvud samt i facktermer.Pågår ju dagligen men som tur är inte av all vårdpersonal.Folk som beklagar sig över hur hemskt deras gamla anhöriga behandlas i t ex äldrevården där dessa anhöriga ibland aldrig hälsat på sin gamla mamma och pappa under flera år men genast dyker upp vid minsta fel.Tro mig , har sett en hel del av mycket skratt och elände i vården.Utbildad personal är dyrare men ger kompetens där outbildad personal passar vårdföretagen bra i dessa tider när allt byggs på vinst och folket som röstar fram sina partier tydligen accepterar detta men sedan står och gnäller med knuten näve i fickan.Ja folk är verkligen underhållande många gånger.
      

  2. Jag kan berätta för dig att i detta nu är en äldre dam döende i cancer med svåra smärtor, hon nekas ett smärtstillande preparat som faktiskt skulle kunna dämpa smärtorna pga att läkaren på äldreboendet tycker att preparatet är för dyrt.

    Sverige 2009. Låt oss göra rent hus med politikerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: