• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Dags att rensa upp det förflutna-Hjälp flykningbarnen


Mygel, lögner ska det vara vårat ansikte utåt…..  ;(   Varför får inte det svenska folket läsa sanningen om vår historia i historieböckerna?  Så länge vi mörkar vår rasistiska bakgrund kan vi inte ta i tu med det på rätt sätt.

Svensk slavhandel och behandling av våra samer som än idag kan berätta om hur de som barn fick äta råttmat m.m. se videos (länkar) här nedan.

 

Vår mörka historia del 3:

"Sista delen. Del 3 av 3. Om hur Sverige på 1900-talet reglerade invandringen och om hur man tänkte göra med de så kallade tattarna."

Länken

De första avsnitten  HÄR

Rasismens historia ska inte städas bort

 

Varför ska det vara så svårt att hjälpa människor som  flytt från h-vetet i deras hemländer…  som det nu ser ut så flyr de från det ena helvetet till det andra och i det här fallet handlar det om barn.  Vi får SKÄMMAS!

Jag skäms över mina partivänner

AB

AB2

DN

Ett svar

  1. ”Detta är ovärdigt och inhumant, och skälet är att endast 98 av Sveriges 290 kommuner vill ta emot ensamkommande barn.”

    Detta skrev Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson i augusti i år. Det är alltså varken ett borgerligt, överklass- eller moderat problem! Det är ett socialdemokratiskt, kommunistiskt, liberalt och grönt problem också.

    ”Vellinge-skandalen” en bara en välregisserad peka-finger-attack skapad av toppstyrda röda bloggare och Netroots för att dra bort uppmärksamheten på sin egen brist på att kunna hantera problemen i s-kommunerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: