• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Snälla var med och Rädda Majlo


Inte ska vi avliva snälla hundar, hjälp till att rädda en fin hund som riskerar avlivning i Norge där rasen amstaff är förbjuden genom att skiva på protestlistan.

 

"Detta har hänt:

  För tre år sedan skaffade Monia Johansson och maken Daniel hunden Majlo. Strax därefter flyttade paret till Norge – där rasen amstaff är olaglig. Detta visste paret inte om.

 Den 23 februari – när paret inte var hemma – gick norsk polis in i parets hem och hämtade med sig hunden. De lämnade en lapp där de skrev att den skulle avlivas inom två veckor. Paret kontaktade en advokat och gick till rätten.

 I somras bestämde tingsrätten att paret skulle återfå sin hund – för att föra den till Sverige. De dömde också polisen till att betala rättegångskostnaderna.

  Polisen har fortfarande varken betalat några rättegångskostnader eller lämnat tillbaka hunden. Polisen har istället överklagat fallet till nästa instans, Frostating lagmannsrett. Där möts parterna i december."

Sista chansen att rädda hunden Majlo  HÄR

Djurens Rätt

16 svar

 1. Har försökt att gå in på länken på aftombladet för att skriva på för majlo…. kommer inte in…. Snälla hjälp mig att skriva på….?….
  Ann-Mari
  Sverige

 2. vill inte att hunden ska vlivas:(((((

 3. Har också försökt att gå in på länken på aftombladet för att skriva på för majlo men kommer inte in….någon som vet hur man gör??
  mvh chenor

 4. hjälp

 5. Hei Dette er en kjempe tragisk sak… Kan ikke skjønne at Politiet går videre med denne saken. Jeg håper virkelig eierne av Majlo vinner denne saken. Stå på folkens.
  Er selv eier av Amstaff og det er jaggu ikke lett å være eier av denne rasen i Norge. tragisk tragisk Stå på og vinner dere søk Staten for masse masse penger….

  Annette

 6. Har precis skrivit på listan! Stackars vovve 😦
  Hoppas att det går att rädda honom!

 7. Bojkotta Norge och deras RASISM mot hundraser! Jag blir så förbannad!

 8. Fyfan det här är helt sjukt, 10.000 människor dör i Afrika varje dag pga svält och orsaker som man fixa. Aldrig några rubriker och om det är så är det ingen som reagerar en jävla hund och folk gör vad som helst. FYFAN vad det är sjukt.

 9. @ChrisN
  Det är för att här kanske man kan göra nån nytta din jävla nöt! hade vi kunnat göra nått i afrika så fine! shit va trög

 10. Förutom att skriva under på Aftonbladet, så kan ni signera en petition för att rädda Majlo. Sök under ”Free Majlo ! The petition site” på google, eller gå bara direkt in på:

  http://www.thepetitionsite.com/2/free-majlo

  Det skulle vara bra om alla kunde skicka in mejl till norska polisen och till justitieministern:

  politidirektoratet@politiet.no
  knut.storberget@jd.dep.no

  (adresser hämtade från canadianvoiceforanimals.org)

  Jag har själv skickas in flera mejl, men ju fler som gör det, desto bättre.

 11. Hur kan man bara göra så…gå in och ta någons familjemedlem???

 12. En hund aggerar som han blir lärd så det är inte "kamp" hundens fel att han/hon slåss utan ägaren som lärt o hetsat hunden till detta, och det ser inte ut som Majlos ägare skulle hetsat sin hund till att bli kamphund utan snarare en god o glad familjemedlem.
  Vem som helst kan hetsas till våld, så det kanske är dags att avliva även människor i Norge  framöver, Ariska släktet är ju lite våldsbenägna också historiskt sett ,fråga Judarna

 13. Stackars <a href="http://www.hundsmart.com&quot; title="vovve">

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: