• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Höll inte käften får kicken


Finns det någonting som fungerar som det ska idag….?  När man upptäcker felaktigheter på sitt arbete och slår larm ska man då bli sparkad från sitt jobb det hände undersköterskan Peter Magnusson på Södertälje sjukhus.

"Själv vägrar Peter Magnusson att acceptera detta:

– Jag har inte begått något fel och jag ska inte behöva förlora jobbet, säger han när DN träffar honom på torsdagen.

Peter Magnusson har påtalat ett antal fall med främlingsfientliga eller rasistiska uttalanden från personalen på intensivvårdsavdelningen gentemot invandrarpatienter:

– Man kan säga att patienterna ”ska åka tillbaka till Arabien”, att ”det ligger i deras kultur att skrika så man behöver inte smärtlindring”, att ”man borde lägga en bomb på Syrianskas stadion” och sätta den och den patienten ”på en buss till Auschwitz”."

Sköterska slog larm – förlorar jobbet

Många sjuksköterskor vägrar spruta

Flunsan gör dig immun-Övervakningen kontrollerar dig

5 svar

  1. Vet inte om grabben missat att hela landstinget står genomför nedskärningar. Det är allmänt vedertaget på så väl landsting som i kommunal verksamhet att folk får kicken. Klart killen gör vad han kan för att behålla jobbet men vi har LAS och med tanke på att han är en sådan färsking på sin arbetsplats så rycker han förmodligen troligast pga turordningsregler. Inget konstigare än så.

  2. Godmorgon i stugan denna fredag! Vi har bestämt oss för att inte vaccineras…Nu tycker jag det har tystnat helt om influensan…Är redan den ”första vågen” över…kommer det överhuvud taget någon ”andrea våg”?Kramiz

  3. Fy fasiken,samma om man har en egen åsikt,då kan man blir utfryst på jobbet.Å det där har jag läst om,finns inga ord för det.ALLA svek,t.om nära och kära.Fattar inte hur man kan vara,allt för att dölja sina egna fel och brister,ska kosta en människa enormt lidande.För att inte tala om hur kränkt och sviken hon ska känna sig.Huua.

  4. […] Flash mob ab12 dn123 svd123 ex123 anna annarkia björnb k&å lasse scraber svensson alliansuppror mberglund konflikt t http://sv.wikipedia.org/wiki/Flash_mob [↩]Etiketter:Anka, Debatt, […]

  5. ljungby kommun petade en anställd som framförde klagomål till kommunledningen om grovt kränkande mobbing från en lärare mot en elev, det grymmaste var att rektorn på skolan höll läraren bakom ryggen då rektorn själv hade agg till eleven. Eleven fick bla heta ”svin” under lektionerna, detta uttalat av läraren inför hela klassen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: