• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

"Makten möts i hemlighet"


Vilka är det som styr samhället i verkligheten……vi eller?

”Vad är konsekvensen för samhället när ’bankmannen’ som är misstänkt för hustrumisshandel får en frimurarbroder till domare? Som han genomgått hemliga ritualer med, där de blandat blod och byggt lojalitetsband som sträcker sig utanför lagens ramar?

Sanningen är att det finns över 15 000 lobbyister i Bryssel, och över 80 procent av dem är från näringslivet. Hur kommer det sig att Carl Bildt från moderaterna är medlem i Trilaterala kommissionen, tillsammans med socialdemokraternas Urban Ahlin? Varför är Carl Bildt med i Rand corporation? Varför var Urban Ahlin med och grundade European council on foreign relations 2007? Vad händer på de hemliga Bilderbergmötena, där kungligheter, företagsledare och politiker möts tillsammans?"

Läs allt här

Säpo vill bugga fritt

Hur är vår verklighet:

"Politrasket behöver en rejäl spark i röven… och bekänna färg… och vi – folket – måste ta ställning, aktivera oss och ta ansvar för vår/världens framtid!"

Läs här

Här har ni era nötter, Reinfeldt och Sahlin

Alliansen vinner – om valet är i dag

Solidaritetsupproret

Time to Get Organized Against Social Cleansing in Europe!

4 svar

 1. Godmorgon denna lördag! kramiz

 2. Den baksida som finns av vårt ”idylliska” Sverige är hemsk att beskåda på närmare håll.
  Vi styr inte ett skit i samhället, dom vi väljer till val, med mera… lovar och lovar och såklart går vi på detta val efter val, vi låter ju oss luras…

  När dom vi valt kommer till makten utser ju dom i sin tur lakejer och det kan vi ju inte påverka.

  Reinfeldt och hans rövarband..tja.. är det inte dom ”gamla” stofilerna (Moderaterna, Bildt,mfl) inom moderaterna som har ett finger med i spelet ändå..jovisst är det så.

  Reinfeldt är nog bara en sprattelgubbe i spelet, men allra längst bak i kulisserna finns den allra yttersta makten ”familjen/familjerna som egentligen styr och ställer..eller har jag fel ?

  Reinfeldt skrev ju boken ”det sovande folket” ..och visst han såg redan då svenskens mentalitet och just detta nyttjade han på ett skickligt sätt för att komma till makten..den som han anser att han förtjänar..

  Som det ser ut nu idag, så håller jag med en dansk som sade ”ni är ju fångar i ert eget land ! varför gör ni inget ? ni låter det ju bara fort gå !Har ni ingen kämparglöd ?”

  Besök gärna : http://www.totalskandal.se och beskåda våra myndigheters övergrepp på dom sjuka..hur dom trampar på dom och spottar dom rakt i ansiktet…utan att någon gör ett skit åt saken.

  Hälsningar Micke

 3. […] två storkompisar bråkar och vi får betala denna akt som […]

 4. Hej !

  Ja ..just det..Calle Bildt är medlem i Bilderbergsgruppen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: