• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

EU:s korruption-Vi betalar


Det är tur att det finns människor med civilkurage, återigen får vi veta vilken korrupt klubb vi blev in lurade i. Varför inte skicka bidrags jägarna till Bryssel där det bevisligen finns mycket att göra.

"Bidrag till en vägbordell, en påhittad silkesmaskfabrik och ett krokodilzoo är bara några exempel på hur skattemiljarderna till EU används. EU:s revisorer anmärker årligen på kommissionen för att de betalar ut 30- 35 miljarder kronor på felaktiga grunder, skriver EU-parlamentarikern Eva-Britt Svensson. "Flytta makten över EU:s budgetutgifter till medlemsländerna. Då skulle de nationella parlamenten kunna ställa regeringarna till ansvar vid de allmänna valen."

EU:s korruption allt mer bisarr

EU inifrån – ny bok om det glömda parlamentet

5 svar

  1. Traditionen att politikerna )och i synnerhet sossarna) gör lite som dom har lust med och håller planerna inom en trång krets av invigda går som en röd tråd genom den svenska historien, hur många känner t.ex. till att Sverige hade långt gångna planer på att framställa egna kärnvapen på 50- och 60-talen samtidigt som vi utåt pratade vitt och brett om nedrustning och alliansfrihet ?

    http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2519&artikel=1985968

  2. Godmorgon i stugan denna torsdag! Norskarna var kloka som höll sig utanför!!Kramiz!

  3. Det är ju en märklig grej som händer i Sverige,för den som styr landet får märkligt nog en massa plus fastän fler och fler redan ligger så är de styrande inte nöjda än. Sen att skylla på socialdemokraterna de är väl inte de som styr nu i alla fall. Såg i kommentaren ovan om kärnvapen det tror jag nog en del visste.Tack för att de inte blev så. Ha en fin dag.

  4. Eva-Britt hon är en ypperligt duktig och hederlig politiker tycker jag. En ROS till henne – hon är värd det.

  5. Tusen röda rosor menade jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: