• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Rosornas krig-Mänsklighet saknas


Det behövs en rejäl utrensning bland högersossarna. Det stora problemet är att det sitter fel socialdemokrater på dom flesta höga poster idag samma enna som har kört arbetarnas rättigheter i botten.

Säga vad man vill om Göran Persson men han visste i varje fall när det var dags att gå.

Hoppas för allas vår skull att det poppar upp ett värdigt parti för oss att rösta på så att vi slipper soffan.

"Per Hägglund, ordförande för LO-distriktet i Mellansverige är en av de tuffaste kritikerna mot Mona Sahlins sätt att agera de senaste dagarna, där hon bland annat pekat ut att LO:s ordförande bör ta konsekvenserna av skandalen i AMF. För Socialdemokratins skull."

Sahlins agerande upprör LO
LO-basen stannar trots avgångskrav
Jag kan inte annat än skratta  

7 svar

 1. Socialdemokratiska Partiet är de som i verkligheten har total kontroll över LO, inte LOs medlemmar, och partitoppen inklusive LOtoppen är genomsyrad av vänskapskorruption där de skyddar varandra och ger varandra lönsamma uppdrag, o eftersom det inte är politiskt korrekt att avskeda en kvinna idag, ni har ju alla sett och hört hur drevkvinnorna höjt rösten mot alla som vågar kritisera Vanja, så var det omöjligt för de socialdemokratiskt styrda fackförbundspamparna att avskeda Vanja. Vanja har INTE förtroende från en majoritet av LOs medlemmar men detta är som sagt irrelevant för det är ju inte medlemmarna som bestämmer i LO utan det är ju det socialdemokratiska Partiet som styr LO.
  Vanja och hennes socialdemokratiska propagandaorganisation LO gav partiledarposten till Mona trots att Monas personliga skandaler o uttagna ”förskott” på lönen gjort henne politiskt död, o nu betalar Mona tillbaka genom att indirekt beordra LO att behålla Vanja som ordförande.
  Eftersom Vanja, liksom Mona, är kvinna så är det idag omöjligt att avskeda henne för det finns idag inget mer politiskt inkorrekt än att avskeda en kvinna. Vanja har grovt svikit LOs mest grundläggande värderingar när hon själv i AMFs styrelse agerat på precis det sätt som hon och LO kritiserat giriga kapitalister i företagsstyrelser för. Både Vanja och Mona är i praktiken omöjliga att avskeda just på grund av att de har politiskt korrekt kön.

 2. Godmorgon! Bara mygel och rackarspel på alla nivåer…Kramiz

 3. God morgon vännen! Tänk om det hade varit så väl att högersossarna hade gått.

 4. Det är så upprörande hela baletten av svågerpolitik och korruption så man blir förtvivlad !

  Alla medlemmar som förlorat förmån efter förmån som ingått i medlemsavgifter har girigbukarna STULIT och stoppat i egna sparbössor.

  Något är gravt fel,
  1, antingen styr Vanja-Korrupt-Wedin likt en gudfader, gud nåde den som vågar sätta sig på tvären.

  2. Eller fattar hon inte vad folk tycker, hon kan inte känna när hon gjort något fel och skadat sin omgivning, (det finns ett namn och diagnos för detta)

  3. Eller så är hon så lättstyrd och lättpåverkad så dom andra girigbukarna kan nyttja henne precis hur som helst i egna syften, mao den perfekta målvakten.

 5. Hej på er !

  I går den 6 April startade jag upp en blogg på Aftonbladets webbsajt och tog upp Birgittas fall,där var många som var inne och läste om Birgitta, i dag den 7 April har dom plockat bort och stängt ner den bloggen.

  Vad har hänt med yttradefriheten ? Har censuren av medborgarna startat nu ?

  Ett ämne att ta upp ?

 6. Det sitter många fel personer överallt. Vi anske kan börja avlägsna dom från höger till vänster? He he.. =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: