• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Polisen signalspanar?


Tips Tack! Micke

"Vid sidan av FRA kan polisen få egna befogenheter att signalspana. Det betyder att såväl Säpo som den öppna polisen kan få tillgång till rådata från signalspaning gällande utländska förhållanden. Enligt Ny Tekniks källor förbereder utredaren Anders Eriksson ett sådant förslag."

Läs allt här

Internettrafiken: Vad hände? Egentligen?
Hannity, Morris Agree with Conspiracy People About New World Order

Svd

Ab

7 svar

 1. Godmorgon i stugan denna söndag! Jag oroar mig inte så mycket för det polisen gör, jag oroar mig mer för det de inte gör!!Kramiz!

 2. Men bra om man kommer på ev terrroristaktioner!

 3. Flathet från medborgarna

  Att alliansen förfört svenska folket och lurats likt den falske profeten för att tillskansa sig makten är uppenbart.
  Det vi nu tydligt kan se är ett underordnande av svenska folket, där dessa ska kartläggas med påtvingade lagar.
  Detta är möjligt att genomföra då svenska folket saknar en starkare kampvilja, att göra uppror mot orättvisor.
  Ett bekant talesätt är ju ” die dumme schweden”

  PKU

  Som det ser ut nu har man ju tillsatt en utredning om hurvida man kan använda PKU registret i just syfte att skapa ett nationellt DNA register.
  Än så länge kan man fortfarande gå ur registret genom att skriftligt begära detta.
  Blankett för detta finner man lägg genom en sökning online.
  Rekomenderar starkt detta!

  Beundransvärt

  Prop. 2006/07:63) En anpassad försvarsunderrättelseverksamhet: Den socialdemokratiska regeringen la ett förslag om att Försvarets Radioanstalt (FRA) skulle få avlyssna digital trafik över landets gränser. Förslaget skrotades, men togs upp igen av Mikael Odenberg (m) då alliansen tillträdde i regeringsställning. Lagförslaget blev minoritetsbordlagt 2007, och planeras införas 2009. All privat kommunikation som sker digitalt, email, telefontrafik osv kommer att passera FRA’s superdatorer och bearbetas. Lagen röstades igenom den 18 juni 2008 och har inspirerat till en bloggbävning. Lagen ska bearbetas en omgång till under hösten 2008, men grundförutsättningen är att alla ska avlyssnas.

  Mer övervakning

  SOU 2005:38 Hemlig dataavläsning: Polisen ska få bryta sig in i folks hem och installera dold programvara i datorer, som rapporterar varje knapptryckning via internetuppkopplingen, varje hemsida som besökts, och skickar kopior på hårddisken och alla mail. Enligt Advokatsamfundet tillåter förslaget även att mikrofon och webbkamera på datorn aktiveras och avlyssnas. Denna typ av spioneri kommer få användas vid misstanke om brott med lägre straffvärde än som krävs för telefonavlyssning, och kommer även få bedrivas mot datorer som tillhör bekanta till den misstänkta personen. Polis och åklagare kommer, utan misstanke om brott alls, ha tillgång till information om vem som haft vilket IP-nummer på Internet vid varje tillfälle. Denna information föreslås överföras automatiskt från Internet-leverantörerna till en databas hos polisen. I sitt remissvar påpekar Post & Telestyrelsen att IP-nummer ”kan användas för omfattande kartläggningar av individers nyttjande av elektronisk kommunikation

  Hetsjakt

  SOU 2007:76 Lagring av trafikuppgifter för brottsbekämpning: Tele- och Internetoperatörer måste samla data som det tidigare var strikt förbjudet att lagra och nu istället spara det i mellan ett halvår och två år. Det gäller personuppgifter på alla som kommunicerar, vem som var sändare och mottagare, start- och sluttid, vilken utrustning som användes. För mobiler skall lagras var man befunnit sig.

  Mr postman

  RFID-märkning av brev. Den kommunikation som fortfarande sker på papper planeras att märkas upp med små chip som rapporterar var brevet befinner sig — i syfte att post inte ska slarvas bort på vägen. Vem som sände det, och vem som tog emot det blir bonusinformation i hanteringen.
  Storebror vill se dig ! Överallt !

  Hälsningar Micke Håkansson ”fusk i sjukvården ”

 4. Det behövs ju inga lagar för myndigheter med flera vet ju ändå vad vi gör och har. Bättre att de kunde göra det de är ämnad för.

 5. En del andra saker som jag tycker kan redovisas när vi ändå har ämnet övervakning på tapeten är:

  Hemlig avlyssning, detta verktyg har brukats i 20-tals år, detta är polisen viktigaste verktyg utöver angivare och infiltratörer.

  Polisen kopplar upp sig när man misstänker eller hört att något är i görningen, och avlyssnar exvis den fasta telefonen ”man tar stickprov” för att bekräfta det man misstänker, leder detta sedan någonvart går man till domstol och får avlyssningen ”legaliserad” och kan därigenom använda bandat material som bevisning vid ex rättegång.

  Väljer man att inte gå till domstol och ”legalisera” så använder man avlyssningen för ”internt” bruk och utav informationen man får fram fortskrider kartläggningen av fallet och bovarna.

  Man har också använt sig av denna hemliga avlyssning för att ”ta stickprov” på känt kriminella och se vad dom har för planer ex efter avtjänat straff.

  Stickprovslyssning i telenätet har förekommit och förekommer, snappas något intressant upp följs detta upp.

  Även GSM systemet avlyssnades från tidigt 90-tal godtyckligt hur som helst, och väldigt ofta användes mobila Interceptor när man skuggade misstänkta, Interceptorn lagrade även in och utgående Sms.

  Idag sker allt godtyckligt med en enkel knapptryckning på ett tangentbord, och vips så är du hemligt avlyssnad, alla samtal lagras digitalt, ibland används även denna kontroll mot målsäganden i en anmälan för att höra om vederbörande lämnat riktiga uppgifter och inte försöker luras.

  Allt ovan är ett ämne som är ”tabu” en helig ko som INTE på något sätt får läcka ut, frågar du en krimmare om detta stämmer får du ganska säkert inget svar eller bekräftelse på detta.

  Vidare var dom mobiler som saknade GPRS ett dilemma vid spaning för dom kunde endast lokaliseras om det kom ett inkommande samtal, detta visste vissa kriminella kretsar om och ex Samsung SGH-A-800 sålde som aldrig förr, idag hittar du inga mobiler utan GPRS.

  Många tror att det räcker att byta simkort i sin mobil så är dom ”hemlige” Arne igen ! Men ack nej ! Myndigheterna som brukar denna hemliga övervakning har redan tidigt kartlagt den misstänktes IMEI-nummer som är unikt för varje mobil, man sänder ut en signal till mobilens ”hjärta” och frågar vilka nummer som funnits och finns i den specifika mobilen, och på så sätt kan man inte undgå den hemliga övervakningen.

  Vi köper Antivirusprogram för att säkra våra datorer, MEN Antivirusbolagen är ålagda att INTE försöka stoppa, hindra eller upptäcka myndigheternas övervaknings program/spionvara, men detta skulle ni aldrig få bekräftelse på av Antivirusbolagen.

  Myndigheternas egna hackers kan gå in och utifrån söka igenom din dator när som och se vad som finns i den.

  Förr följdes ”skuggades”den misstänkte men
  nu övervakas ”kriminella” element med GPS, detta instrument är en lite oansenlig svart dosa som monteras ”dolt”på den misstänktes fordon, myndigheten införskaffar likvärdigt fordon som den misstänkte äger och letar upp lämpligt ställe att snabbt kunna fästa GPS-sändaren, när man hittat detta, övar man tills man på 5 minuter lärt sig montera, och sedan letar man upp den misstänktes fordon och utför åtgärden.

  Sedan kan man lagra alla uppgifter hur den misstänkte rört sig, och ibland tar man med laptop och beger sig ut på samma runda den misstänkte för att kartlägga i detalj.

  Myndigheternas ”spioner” är utrustade med en arsenal av sofistikerad dyrkutrustning och kan i stort sett ta sig in i alla låsta utrymmen, exvis i hemlighet kontrollera en bostad innan tillslag så man vet vad man ska leta efter, eller som man under dom sista 15 åren gjort, montera hemlig buggningsutrustning för att exvis avlyssna en kriminells bostad…..

  Ni läser säker om att vid ”rutinkontroll” stoppades och man fann…. eller ”tips” ledde till storslam….vid husrannsakan ”råkade” man hitta dator full av olämplig pornografi…..

  Så egentligen är väl FRA ganska harmlös, vi har varit och är mer övervakade än vi kan föreställa oss………alla ovan uppgifter är fullt korrekta, och svider säkert för en del….

 6. Politiker kan inte lösa problem för dom har inte viljan eller någon som helst utbildning kring problemlösning. En politiker är tillsatt utav släkting för att säkra familjens plånbok och se till att INGA ändringar sker, tex. att folket skallfå för sig att ställa krav på regeringen. Politikerna kommer ALDRIG att ge dig något för politikerna är PROBLEMET. Polismyndigheten används för att hota, kontrollera och skrämma dig. Kriminalitet/brott som har koppling till pengar är produkt utav politikernas inavlade politik och inte, som politikerna och deras brother in arms (polisen) vill propagera det till, att vara ett sorts hot mot demokratin och kriminella är cancer i samhället. Terrorister, Al-Qaida etc, startades utav CIA för att krossa Soviet Unionen. Men organisationen bet USA i arslet 20 år senare. Sveriges politiker vet mkt väl om att USA bombade Talibanerna pga heroinet som CIA odlade fram 1984, inte skulle stoppas/brännas utav Talibanerna då många länder, Turkiet/Pakistan/Indien etc, köper amerikanska vapen med heroin-pengar. 9/11 som skapades utav CIA utnyttjas utav svenska regeringen/polisen som en ursäkt för att kontrollera mera. Media i Sverige hålls korrupt genom ”bidrag”, Aftonbladet/Expressen 160 miljoner/år. 30000 telefoner avlyssnas kontinuerligt utav polisen och fyra miljarder kronor spenderas årligen till spaning mot oliktänkande. Rädsla är politikerna bästa vapen för att kontrollera ett folk. Detta lärde sig Bush familjen utav Adolf Hitler & co 1946, vilket Sveriges regering har apat efter sedan 1990. Några lönnfeta mc-medlemmar hotar hela landet heter det. kris hit och kris dit, men aldrig kris i politikernas hem eller bankkonto. Det finns två olika sorters vanlige medborgare, en sort är nöjd med att bli påsatt och leva i rädsla som en slav bara han/hon inte dör av att en Taliban eller mc-knutte kommer till byn och skjuter honom/henne. Den andra sortens medborgare har span på sig pga politikernas rädsla för hans/hennes intelligens.

 7. Corruptio, så sant så sant ! Nu blir vi väl EXTRA övervakade för att sanningar skrivs och att våra hakor sticker ALLDELES för lång ut ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: