• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Bort med alla fifflande (S) högerspöken


Vi lever i märkliga demokrati tider… våra ledare kan uppföra sig hur som helst medans den lille människan inte har en chans att få sina rättigheter godkända (där gäller piskan) för det mesta. Hur mycket ska vi tåla av all den skit som alla politiska företrädare hittar på?

Det måste bli ett slut på eländet, hoppas att Wanja avgår (hela styrelsen) och tar Mona samt den övriga högersosseriet med sig.

Det är våra pengar som ibland sjuka kroppar sliter ihop som de snor/lattjar med.

Vad hjälper det nu om hon avstår från några av sina styrelseuppdrag den skada och all annan skit som hon är ansvarig för går inte att reparera. Följer man inte sitt uppdrag efter sin politiska kompass och stämmer inte ord och handling så finns inget förtroende kvar för dom.

Det räcker Nu ni har redan ställt till så mycket elände i över 20 år!

 

Teflon Wanja har:

"Men hittills har hon klarat all intern medlemskritik, allt opinionstryck och alla mediedrev.
För fem år sedan red hon ut en liknande storm i samband med skandalen kring Folksams vd Tore Anderssons pensionsvillkor. Då satt hon i styrelsen för Folksam, och Tore Andersson, en gång avtalssekreterare i LO, hade av Folksam fått ett pensionsavtal som beräknades ge honom cirka 50 miljoner i pension om han lever till han blir 85.

Dessutom har LO under Wanja Lundby-Wedins tid som ordförande anklagats för bostadskorruption, att man försett sina egna höga tjänstemän och socialdemokratiska toppar med attraktiva hyreslägenheter i hyresfastigheter som kontrollerats av de fackliga organisationerna."

Läs allt här
Helt öppet om hon kan sitta kvar
Räcker inte 

Ett svar

  1. Såg Vanjas försvarstal på Tv nu i kväll, man kan inget annat än spy…..fy faen på ren svenska !

    Hur i h*vete kan denna korrumperade människa krångla sig ur detta ? Kämpa som en igel för att behålla makt!

    LO-pamparna som gett henne sitt stöd är lika korrupta ! Hela den korrumperade facksidan med alla påvar och baroner som inbördes beundrar varandra, som skiter fullständigt i medlemmarna och brukar svågerpolitik, dom vågar inte protestera och kräva Vanja-Korrupts avgång för då ryker väl deras egna feta förmåner all världens väg som straff !

    Det ska bli intressant och se vad som händer nu, om det vanliga folket på golvet accepterar även detta, för då är det fritt fram för Rövarbanden inom LO att fortsätta sitt falskspel och fortsätta fylla fickorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: