• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Sossarnas planerade kursändring-Gick smort


Vi har också många gånger funderat på varför våra högersossar inte är intresserade av medieägande men nu när vi ser konsekvenserna av deras förda högerpolitik är det inte svårt att förstå varför.

 

 Maria-Pia Boethius:

"Varför har arbetarrörelsen – socialdemokraterna och LO – avstått från medieägande och den makt över opinionen som det ger? Varför finns det ingen stor och mäktig vänstertidning i Sverige? Ingen radiokanal? Ingen TV-kanal?

Jag tror att LO och socialdemokraterna helt enkelt inte önskat en mäktig vänstertidning, som hållit efter dem och sett till att de inte dragit åt höger och ställt dem till svars när de avreglerat och underordnat sig den ekonomiska makten. Med känt resultat."

Läs allt ETC.se

Mona Sahlin uppmanar Wanja Lundby-Wedin att avgå (fast bara till hälften)
Vad kostar det att köpa en redaktion?

3 svar

  1. Nä,inte konstigt.Flamman finns ju,men den är inte stor den!NU skiner sola och jag med den!!!Fast en massa snö som ska bort,hua!Läget hos er?

  2. Sossarna kan inte ha nånting som kan dirrekt avslöja deras maktbegär, maktlystnad och deras sätt att handskas med politiken och annat. Att sitta i oppositionen och anklaga den ena eller den andra för systemfel är en sak, men att öppet visa hur man gör är väldigt svårt för dem. De har förresten visat under sina maktåren hur och vad de är kappabla till (inte så mycket). Att demokratin har totallt urhålkats och nästan havarerat är bla. deras förtjänst. Det som händer med Wanja, AMF, våra banmker och försäkringsbolag bevitnar att rutna lik har länge funnits i garderoben och att girigheten och fiffleri inte uppkommit igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: