• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Friska bröder-Goda förmåner


Våra friska företrädare får minsann bada i guldgruvan. Vilka var det som undrade vart våra pengar tog vägen för några år sedan? Nu vet vi…då omfördelningen ger goda förmåner till sig själva.

Pengar finns det bevisligen hur mycket som helst tro inget annat men det gäller förstås inte den vanlige medborgaren som får betala för kalaset.

"AVSLÖJANDE. LO:s förre avtalssekreterare Erland Olauson, 60, har ett pensionsavtal värt tolv miljoner kronor kan Politikerbloggen ikväll avslöja. De närmaste fem åren får han fyra miljoner kronor — utan att behöva jobba."

AVSLÖJANDE: Erland Olausons pension: 12 miljoner

Och så här behandlas den sjuka arbetaren idag-Skillnad på skit o pannkaka

Erland Olauson ångrar sig men det kan inte alla/vi göra som får betala för den här soppan.

Går det så går det….vem bryr sig….Eller?

"LO:s förste vice ordförande Erland Olauson har fixat lägenheter åt sig själv och tre av sina barn i centrala Stockholm. Fastigheterna ägs av ett LO-bolag respektive ett LO-förbund. Olauson sitter i dag i styrelsen för bolaget AFA."

Katastrofal presskonferens med Vanja Lundby-Wedin

AB

”Medlemmarna är rejält uppbragta"

2 svar

 1. Vanja gå stärkt ut detta ? nä ! Fy ! Det är inget annat än ett fegt försök att med spridd dimridå försöka krångla sig ur ansvar ! Ta istället ansvar och avgå det vore på sin plats !

  Men troligen är det förmånga insyltade som inte vågar öppna käft i denna rena kapitalistiska våldtäckt, som själva kanske skulle riskera att förlora ett fett avtal om dom skulle kräva hennes avgång

  Aftonbladet har sedan tidigare spelat ut sin roll som seriösa, dom inger noll trovärdigt, Aftonbladet har ju bla Vanja i styret,en större fräckhet av Vanja och LO är att använda egna verktyg för att försöka tvaga sig och samtidigt lura det stackars folket som i sista änden får stå för notan.
  Nej, epoken med logebröder och hålla varandra bakom ryggen ren frimuraranda och maffiosostil är nog lyckligtvis på upphällningen.
  Sverige har blivit ett egoistiskt och själviskt land med en mentalitet som börjar bli otäck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: