• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Toppsossarna har inga problem med klassklyftorna


Dagens sossar säger en sak till sina väljare men gör något helt annat, det borde väl alla ha genomskådat idag.

Tror ni att det finns en enda socialdemokrat som tackar NEJ till höga löner eller egna bonusar då tillfället ges? Prata och luras är de experter på dom här liberalsossarna och den stora svansen hejar  (det finns äkta sossar också) på även om det hela tiden bevisas att klyftorna ökar.

Skylla på Alliansen går inte längre, vi vet vad borgligheten står för så det dom gör är inte alls förvånande…..men att sossar kör samma race under täcket börjar äntligen dom flesta ha upptäckt.

Sossarnas Novemberrevolution är väl snart i hamn så inte lär liberalsossarna ändra den kursen, ska vi få till en Socialdemokratisk förändring så måste (S) liberalernas värderingar bort.

Kom ihåg att de sossar som står bakom den här orättvisa politiken ( över 20 år) vill inte se en förändring då det själva kommer att förlora ekonomiskt på det.

Heder åt Johan Lundberg som är Dagens Debattör på AB, han visar på civilkurage då han törs stå upp för arbetarnas vrede trots att svansarna inom (S) blir riktigt förbannade på honom.

"Den svenska arbetarrörelsen har inte råd med företrädare som imponeras av makten och inte vågar ta kapitalet i örat och sätta det på plats."

Wanja ”hyllas” med sur bakelse

Tycker ni att dom här maktsossarna visar RÄTT väg…. Gör de som vi vill?

Hmmmm… känns inte sosse snacket igen?  Men då deras egna plånböcker växer är det tyst, om man menar någonting med bluddret (samma sak om o om igen) ska man väl gå före som gott exempel Eller? Hur kan vi annars tro på vad de säger?

 

Mona Sahlin om sin vän:

"– Jag har förtroende för Wanja Lundby-Wedin som LO-ordförande, men jag är också med och är kritisk till bonus, höga lönenivåer, pensionsvillkor, oavsett om det sker i ett bolag som AMF eller i SEB eller någon annanstans i samhället, säger hon till Ekot i Sveriges Radio under ett besök i Chile."

Läs allt här

 

För Mona spelar det väl inte roll om hon är Statsminister eller inte då hon ändock får lika högt arvode som Reinfelt.

Det verkar inte heller som hon har några som helst problem med att klassklyftorna har ökat. Men för deras väljare är det stora problem med att fattigdommen/orättvisorna har har ökat under en mycket lång tid.

LO och Socialdemokraterna är inte TROVÄRDIGA!

 

"Socialdemokraterna har en speciell arvoderingsprincip: partiledaren måste tjäna lika mycket som statsministern.
Detta kommer naturligtvis inte hindra 1,5-miljonerkronorspartiledaren att fortsätta låta upprörd om ökade inkomstklyftor i Sverige och anklaga regeringen för en politik som gör de redan rika ännu rikare. Att socialdemokraterna mer än fördubblar Sahlins egen inkomst är inget hon gärna vill skylta med. Förstås.
Tillsammans med den jämlikhetsretorik som varje socialdemokratiska partiledare måste använda sig av, måste Sahlin alltså även inkomstkompenseras med 73000 kronor i månaden. Det hänger inte riktigt ihop, hon lever inte som hon lär, partiordföranden.
Märkligt nog tycks det finnas en acceptans för detta bland de socialdemokratiska gräsrötterna, någon nämnvärd kritik existerar i alla fall inte. Kanske beror det helt enkelt på att medlemmarna inte är fullt informerade om Sahlins bonus från partiet.
Så finns det säkert några fler i partiet, än Sahlin själv, som tycker att hon faktiskt förtjänar en lön på 1,5 miljoner kronor om året. Och med en sådan hög bruttoinkomst är det enkelt att predika om hur häftigt det är att betala skatt. Det blir ju en hel del över ändå."

Maud & Monas miljonlöner

2 svar

  1. ”baffatt hon e kvinna”

    http://www.aftonbladet.se/debatt/article4755044.ab

    Har man hört refrängen. Floskler står som spön i backen.

    UT med rögröna geggan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: