• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Earth Hour Hyckleri-Tänd Lampor


Vi tänker inte släcka lampor på lördag "Earth Hour" det är bara ett jädrans hyckleri. Varför tillåter sk. miljöprofeter genmodifierade grödor, raketer, kärnkraft, antibiotika, konstgödsel, farliga kvicksilverlampor m.m. ?

Ps! Kanske en koll på oss om hjärntvätten fungerar?

Jag släcker inga lampor på lördag
Johanna Nylander: Tänd en extra lampa på lördag
Att släcka eller inte släcka? 

2 svar

  1. Alla förslag till förmildrande förbättring av naturens resurser är ju inte av ondo även om jag anser att en nersläckning för att spara ström haft betydligt större effekt en vardag än en Lördagskväll.Trams rent ut sagt för att bla industrin i stort ska slippa drabbas.Påminner lite om när jag körde lastbil för många år sedan och inför en protest om alla avgifter fick ett papper för denna protest att när vi stannade lastbilarna utmed vägarna så skulle vi köra undan på en väl avskymd plats så att vi inte störde resterande trafik alltför mycket … !?.Rent ut sagt,vad har en sådan protest för nytta.Detsamma upplever jag om denna energiprotest.

    • Pelle, Naturen är viktig för oss och ska skyddas…men man börjar undra vad de egentligen sysslar men. Det är något som inte stämmer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: