• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Ett bra sätt att sänka partiet ytterligare


Vi håller med Undersköterskan Sarah Wägnert som tycker att LO-Bossen Wanja-Lundby-Wedin ( sitter också i Socialdemokraternas partistyrelse och VU.) tar sitt pick o pack och avgår, hon har inget förtroende hos LO:s medlemmar.

Vi får väl se vilka som styr om det är hennes medlöpare på LO ( som har egna intressen att bevaka) eller LO-medlemmarna som är förlorarna.

Under en mycket lång tid har vi haft att välja på den blåa borgliga politiken eller den röda borgliga…vi har fått nog av alla högersossar.

Vi måste få fram en Socialdemokrati som går arbetarnas ärenden Nu!

Sara Wägnert skriver:

"Jag läste nyligen en artikel om en undersköterska som hade stulit en disktrasa på jobbet. Hon fick lämna sin tjänst med omedelbar verkan. Hon hade skött sig exemplariskt i övrigt. Borde man inte också få sparken för bristande moral när det handlar om att missköta förvaltningen av lågavlönades pensionsbesparingar?"

Läs allt här
”Jag är arg och besviken”

Göran Greider:

Du måste gå, Wanja!
"Hon har själv förvärrat situationen enormt"

5 svar

 1. Lilla Vanja!
  Om man nu sitter i en styrelse för en för folket oerhört viktig organisation, så följer med på köpet inte bara feta arvoden och bonusar, utan ett ansvar också. Dina medlemmar litar på att Du vet vad Du gör, att Du verkligen läser igenom avtal och bildar Dig Din egen uppfattning, baserad på det uppdrag Du fått från Dina medlemmar. Har Du levt upp till dessa förväntningar? Om Du anser det, så hoppas jag att Du kan deklarera det för Dina medlemmar!
  Hälsar
  En före detta AMF pensionssparare

 2. Kommer inte att upprepas? DET har de minsann upprepat bara alltför många gånger!

 3. Godmorgon i stugan denna torsdag! Jag säger som jag brukar säga…Jag är inte förvånad…Kramiz

 4. Stackars lilla Vanja!
  Inte nog med att hon blev lurad. Murvlarna har samtidigt förstått vilka som ska hängas ut i sådana här affärer. Det gjorde de inte tidigare. Och det drabbar förstås lilla Vanja. Men jag klandrar inte Vanja för att hon har många mycket välbetalda uppdrag. Det är mänskligt att vilja ha det bra. Det är de som gav henne dessa uppdrag som borde synas. De har tydligen inte förstått att hon saknar kompetens för mer kvalificerat arbete.

 5. Det kanske fungerar så att en massa dokument signeras ”in blanco” av alla pamparna i styret och sedan kan dom andra skriva vad dom vill ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: