• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Teatern fortsätter på hög nivå


Nu ser vi återigen sossarnas skådespel, skälla på alliansen och i verkligheten uppför dom sig på samma sätt då det gäller att sno åt sig pengar till sig själv. Pinsamt och för jävligt!

"Statliga AP-fonderna ökade bonusarna mitt under finanskrisen och regeringen bar skulden, enligt Socialdemokraterna. Nu visar det sig att tunga socialdemokrater och facktoppar i AP-fondernas styrelser varit med och fattat besluten"

S-toppar godkände AP-bonusar 

Ett svar

  1. Dags att rösta blått. Det är därför man byter system ofta…för att rota ut många korrupta och stolvärmare som inte gör någon nytta – en ideologi som funkade förr men allt fortare kraschar och måste totalkrascha eller bytas ut. Låt de blå sitta t perioder så att de kan stuva om sverige.

    Om blå eller rött är bäst? vet ej – men förändringen är snart viktigare än programmen partier fiskar röster med…politiken i sverige är alltmer incestuell och behöver brytas upp i mer mångfald. Ja, mångfald skulle ledare till nyare fräschare ideér och ett mer öppet tänkande runt problemen istället för att ständigt brottas med samma system (partner).
    Gör landet en tjänst…om så rösta blått en gång i hela livet – rösta blått nästa val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: