• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Girighetens snuskiga trynen styr landet


Hmmmm….ofta får vi höra av våra höjdare att om företagen ska fungera bäst så måste vi vara bereda på att betala höga löner för annars försvinner de någon annanstans, vi tror inte ett smack på detta.

I dag ser vi nästan dagligen hur rätt vi har, risken med dom ofantligt höga lönerna är att det mest är riktiga girigbunkar som söker de jobben för att då är det lättast att nå den egna rikedomen och ge blanka F-n i hur det går för folket runt omkring.

Återigen ser vi hur sk.duktig VD visar på omoral och utnyttjar insiderinformation för att skydda sina egna pengar som vi andra inte kan göra.

PS! För höga löner ger dåliga ledare och ger problem inom alla områden!

 

"Christer Elmehagen lät flytta 30 miljoner under vintern

AMF:s vice vd Ingvar Skeberg sparkades i dag efter att det framkommit att han flyttat pensionspengar.

Nu kan Aftonbladet avslöja att förre vd Christer Elmehagen låtit flytta 30 miljoner kronor under vintern – också det innan återtagandet.

– Jag har ingen kommentar eftersom mitt sparande är en skyddad aktivitet, säger han till Aftonbladet.

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin, som sitter i AMF:s styrelse, säger sig inte ha kännedom om tidigare vd Christer Elmehagens flyttade pensionspengar.

– Jag känner inte till det, jag kan inte kommentera det, säger hon till Aftonbladet."

Läs allt här

DN

 

Tror ni att dom där girigpukarna bryr sig då de snor stålar från samhället som borde gå till fattiga människor som får frysa?

"Tony Norén är den 41-årige trebarnspappan som socialen inte längre vill veta av. För ett tag sedan blev han sjukpensionär. Jobbet som yrkesförsäljare slet hårt på kroppen.

– Jag steg upp klockan 05.00 varje morgon och jobbade fram tills klockan 23.00 på kvällarna. Till slut fick jag förslitningsskador. Nu är jag sjukpensionär, berättar Tony Norén, som Kristianstads kommun inte längre vill ge en hjälpande hand, för Nyheter24.

Nu sitter Tony Norén i en lånad Volvo. Han har sin fem månader gamla bebis i famnen. De sitter där och värmer sig. I lägenheten de hyrt är det minusgrader. Och den 26 mars kommer de att vräkas.

– Jag vet inte vad jag ska ta mig till, säger han uppgivet.

Det är svårt att tro att Tony Noréns berättelse handlar om Sverige."

Läs allt här

Resurs

Den osynlige Patienten

 

Stackars våra djur idag.

Vi lever i ett land där vi skålar grisar levande då det inte finns några som helst gränser på girigheten.

F-Fan för Scan produkter.

AB

2 svar

  1. Visst är det för jävligt att vi i Sverige år 2009 skållar grisar levande. Det är ju ett resultat av det tempo som krävs för att ha ihjäl 3 miljoner grisar varje år, vilket i sin tur beror på att folk äter mer och mer kött. Men grisar är inte mat! De är levande och kännande individer, och förtjänar inte att behandlas på det här sättet. En bra grej man kan göra om man tycker det här är hemskt, är att äta mer vegetariskt. Om man inte slaktar några djur alls så behöver ju ingen bli skållad levande. Enkel logik. Dessutom gör man både sin hälsa och planeten en stor tjänst. På http://www.djurensratt.se kan man beställa ett vegetariskt startpaket, toppen för den som har tröttnat på hur vi behandlar djuren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: