• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

"Konsten att skapa börskrascher"


Frankrike har fått ett nytt vänsterparti "NPA" som skakar om i hela landet och som utmanar sossarna. Hmmmm….. undrar när det dyker upp något nytt här?

Fakta: NPA
* Vill förbjuda uppsägningar, slå samman bankerna till en enda löntagarkontrollerad, dessutom häva banksekretess och höja lönen för alla.
* Har en mycket populär talesperson i 34-årige Olivier Besancenot, som arbetar deltid som brevbärare (i Sarkozys lyxiga hemkommun Neuilly). 60 procent av befolkningen tycker att han är sympatisk, enligt opinionsundersökningar.
* Besancenot har sagt att NPA ska bli en ”vänster som bekämpar kapitalismen, som är internationalistisk, antirasistisk, ekologisk, feministisk – ett parti som revolterar mot all diskriminering”.
* Partibildningen har inte gått Sarkozy obemärkt förbi. ”Vi ska göra för er med Besancenot vad ni gjorde med Le Pen åt oss”, sa han förra sommaren till Socialistpartiets ledare, François Hollande, enligt tidningen Libération. Vad han menade är att de borgerliga kommer att försöka utnyttja NPA för att splittra den franska vänstern."

Läs allt här Källa: ETC

Hittade en intressant artikel om börskrascher som borde intressera alla i dessa tider HÄR.

Ps! Denna Kvinna står bakom sidan …..

 

Franska revolutionärer utmanar sossarna
Svensson
"Inbördeskrig splittrar USA nästa år"
Rysk professor spår USA:s sönderfall 

 

UPDATE! 

EAP-sympatisör-Eller söka sanning?

3 svar

  1. […] bloggen Alliansupproret hittade jag en bra sammanfattning av bankkraschernas historia på bloggen Bakom kulisserna: Läs […]

  2. Tillägg till ovanstående: Jag strök mitt inlägg (det som länkas till ovan) ganska omgående då jag insåg att jag blivit lurad att hänvisa till en sida som jag inte vill ha något med att göra. Inlägget låg bara ute några minuter och tills jag upptäckte att sidan var en EAP-sida och en Larocherörelsense sida.

    Nu måste jag alltså fråga: Är Alliansupproret i själva verket en del av denna rörelse? Det var inte första gången ni hänvisar till sidor som har denna rörelse som upphov.

  3. Godmorgon i stugan denna måndag! Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: