• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

EAP-sympatisör-Eller söka sanning?


Kerstin skriver:

"Tillägg till ovanstående: Jag strök mitt inlägg (det som länkas till ovan) ganska omgående då jag insåg att jag blivit lurad att hänvisa till en sida som jag inte vill ha något med att göra. Inlägget låg bara ute några minuter och tills jag upptäckte att sidan var en EAP-sida och en Larocherörelsense sida.

Nu måste jag alltså fråga: Är Alliansupproret i själva verket en del av denna rörelse? Det var inte första gången ni hänvisar till sidor som har denna rörelse som upphov."


Havsglimten:

Våran tidigare kommunikation

“Konsten att skapa börskrascher”

Ps! Denna Kvinna står bakom sidan som Kerstin inte gillar…


Vi tillhör Inte EAP eller Sympatiserar med den rörelsen!

Men vi läser och kommer att läsa alla sidor som finns.

SVAR:

 Det känns inte bra att bli misstänkt för något man inte är eller gör bara för att man är nyfiken på allt…….


Kerstin, Vi väljer att tro att du inte vill oss illa…… men på nätet kryllar det av åsikts poliser från en del partier.

Vi sympatiserar inte med  EAP-sida eller Larocherörelsense, men vi har lärt oss att för att fatta rätt beslut här i livet ska man lyssna och forska i all info. som finns tillgänglig (kanske inte länge till).

Vi vet också att det verkar vara vanligt att inom vissa partier så bör man inte läsa alla sidor/tidningar som finns för att man då inte kanske fattar rätt beslut enligt ledningarna.

Det borde väl du också förstå att om vi/folket hade varit mer kritiska under alla tidigare år så hade vi sluppit detta skitsamhälle som vi har och som många bevisligen vill fortsätta med.

Säg oss vilka sidor/tidningar som du och dina blogg vänner aldrig ska läsa eller länka till även om det kan finnas en del innehåll som kan vara av betydelse?

Vi läser allt som kommer i vår väg och är mycket kritiska och som vi önskar att alla skulle vara!

På våra länk listor finns det säkert sidor som inte passar alla men som vi ändock vill vara uppdate med om de inte är direkt luriga.

 

Du kan hitta samma artikel här om det nu är viktigt var vi tar info. ifrån!

Konsten att skapa börskrascher – Del 1

Konsten att skapa börskrascher – Del 2

Konsten att skapa börskrascher – Del 3

Franska revolutionärer utmanar sossarna

ETC

Svensson

"Inbördeskrig splittrar USA nästa år"

Rysk professor spår USA:s sönderfall 

3 svar

 1. Det var bra att få veta att ni inte samverkar med eller är medlemmar i EAP (LaRocherörrelse).

  Jag tyckte i och för sig att artikeln om börskrascherna var bra, men det är ett problem med att använda källor som har dåligt rykte eller är demokratiskt skumma. Därför avstår i alla fall jag från att göra det. Det är samma sak med min kamp mot slarvig och obefogad förskrivning av SSRI, där är jag väldigt noga, även om det finns gränsfall, med att försöka undvika källor som Scientologerna, även om de förvisso har rätt i somligt av det de säger.

  • Kerstin:

   Du skriver att ”det är ett problem med att använda källor som har dåligt rykte eller är demokratiskt skumma”.

   Jag säger att Sokrates, Jesus, Abraham Lincoln, Mahatma Gandhi och Martin Luther King alla hade ”dåligt rykte” när de levde. Med din logik skulle du alltså ha tagit avstånd från dessa personer om du levt samtidigt med dem. Numera går det ju i och för sig bra att hänvisa till dem, i och med att deras rykte förbättrats, men det förändrar inte saken i sig.

   Hur vore det att ha sanningen som din enda måttstock, i stället för de rykten etablissemanget sprider om en viss person eller organisation?

   Har du ingen moral eller personlig integritet?

 2. Kerstin!
  Det är mycket gott att vara kritisk att inte svälja diverse information rakt av. Du har rätt EAP verkar skumt.

  Dessvärre har det nu gått så långt att även monopolägda mainstreammedia kan börja inräknas till de icke rumsrena och det ”demokratiskt skumma”, det är trist att behöva konstatera detta faktum.

  Hit hör också EU- borgens mistlurar och etablissemnagets oavbrutna teaterspel och tröttsamma svammel.

  Den aktiva mörkläggningen av Lissabonfördraget och det odemokratiska påfundet EU, Lögnerna och Sveket mot folket har för länge sedan överskuggat EAP:s skummhet. Varför? Eftersom etablissemanget har så otroligt mycket större makt och inflytande. Ta bara en tit på vart det hela har lett till.

  Vad gäller de etablerade politikerna och den politik de för handlar det i dag mindre om höger och vänster och destu mer om makt och girighet. Bland annat ett resultat av globaliseringen, privatiseringsivern, EUmedlemskapet och den nyliberala anda som skövlat omkring jorden runt.

  Maktstrukturen i EU och våra sk. ”rumsrena” politiker/ politiska partier har lett oss bort från demokratins tanke och in i skendemokratin. Detta är mycket värre än vad EAP har åstakommit.
  Bara en liten inpassus, bara en vinkling av alla tusentals olika vinklingar som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: