• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Början till ännu mer "Skitvård"


Jahaa…. då är det dags igen ännu mer besparingar ska det bli inom sjukvården.

Det blir väl att vanligt folk får nöja sig med dålig vård på ohygieniska sjukhus mens politiker och rikemansklubben får gå till dom nya fina bakterie fria sjukhusen som byggs förfullt.

Vården har varit farlig tidigare men nu lär det bli än värre….

Läs här nedan  om hur en familj har blivit behandlad av den sk. fina vården här i landet, kommer vi att få se många fler av dessa fall i framtiden….. dom är långt ifrån ensamma men kanske en av dom värsta.

Höga löner ska våra beslutsfattare ha men när det gäller att ta ansvar för okunnighet/oegentligheter som sker då försvinner hararna som en avlöning.

Fegt, ruttet och svagt att sådana människor ska få bestämma över andra människors liv och hälsa.

Sedan kan man undra var finns Gammelmedia …..?

 
Läs Mickes beskrivning om deras verklighet:
"En otrolig skandal inom svensk sjukvård som har mörklagts.

Detta är historien om grova övergrepp från skrupellösa tjänstemän som gör allt för att rädda sina egna skinn när en sorglig och tragisk historia börjar uppdagas, en patients historik raderas överallt och allt skrivs om, och byts ut överallt,
för att dölja grova felbehandlingar,nonschalans och stor inkompetens.

Historien om Birgitta som sökt hjälp under hela livet för sina svåra åkommor, som tillslut upptäcker att hon hindras och stoppas i sjukvården, man vill dölja något.

Historien som under tidens gång avslöjar mer och mer, uppgifter som är ytterst känsliga uppdagas, sanningar kommer upp till ytan.

En mörkläggning börjar komma i dagens ljus, i hemlighet har man beslutat att i stort sett ”offra” en människa, allt för att rädda sig själva och kollegor, slippa skam och förnedring."

Läs allt här
Säkerheten hotad
Vårdval och besparingar
Många vårdinfektioner inom urologi – få inom gynekologi
Rekordstor ökning av varslen
 DN 2, DN 3
Gör det inte tillräckligt ont får du vänta
Resurs

 

7 svar

 1. Att det är bank cheferna som spelat bor alla pengarna vet väl alla. Pobleme nu är att hitta nya vinklar att belysa det på för annars läggs det till all annat gnäll i gnäll-skvalet. Där händer inget med någon fråga.

  Har själv endel ”nyhets stoff” efter 17 år i vård cirkusen. Men jag ser ingen andledning att hälla ner det i gnäll diket för att få äran att bli än mer rättshaverist. En sån är jag iaf.

  Mickes problem är allt för omfattande att ingen törs ta i de med tång. Hur rätt han än har. Det kan vara en del av varför media inte törs. Nästa del är nog den tid dom måste lägga ner för att verifiera allt. För journalisterna träffar på massa som bara är halv sant eller ibland så blir dom hel lurade. I sig inget försvar för den ”tredje stadsmakten” men nåt man måste ha i beaktande. En lösning kan vara att bryta ut dom delarna som verkligen går att bevisa och inte lämna några öppningar för spekulation. För om han bevisligen talar sant i dom delarna så kommer resten att få ett ökat trovärde. Jag tror på Micke och deras problem och att verkligt allvarliga fel begåtts. Men någon del kan vara en missuppfatning eller så finns en annan trovärdig förklaring. Kan försvaret leta upp den delen och visa att det micke säger inte riktigt är helt sant. (inte för att han ljugit utan missförstått el blivi vilseledd) Så kommer allt annat få ett sämre bevis värde. Hur jävla sant det än är!

  Så mitt råd är att få bevisligen rätt i en del först.

  Jag hoppas ni förstog var ja ville komma med det här och inte ser det som nån kritik för mickes sak.

  Ps
  Blev nästan nåt du kunde göra ett blogg inlägg av.

  Mvh

 2. Godmorgon i stugan denna lördag! För många är det helt hopplöst företag att över huvudtaget komma in i vården! Så länge de kan gå för egen maskin så…Uppmanade en mycket sjuk kvinna, så sent som igår, att ta en ambulans i stället för taxi. Få se vad som händer…Kramiz

 3. Hej vännen! Inte kan jag fatta att det har blivit så där. Man får vara tacksam att man inte blir sjuk. För jag vet att de finns de som har blivit nekade både ambulans ock sjukvård tills en person tog tag i det och körde själv in den sjuke och det var tur det. För annars hade personen inte funnis.Så ser det ut tyvärr idag.

 4. Tack från oss för ett bra inlägg !
  Det känns lite enklare att hantera detta när vi känner stöd i ryggen.
  Landstinget har varit rent för jävliga på ren svenska med att täppa igen detta.
  Birgitta är invalid av detta idag, och hur fasen kan dom ha fräckheten att sopa igen alla spår, med dom falska journalerna i handen är hon hur välundersökt och välmående som helst alla prover ruskigt bra, men…. har hon blivit sådan här som hon är idag över en natt ?……….

  Här sitter idag ett gäng människor som hjälpt till att förfalska och en köpt tystnad och gottar sig med bra ekonomiska kompensationer som betalts ut..Birgitta fick inte ett nickel..

  Birgittas mamma måste väl vara unik, 1 på miljarden som hellre går ihop med läkarna och täpper igen, än att hennes egen dotter får hjälp, hon valde även att offra barnbarnet, hon skulle inte heller få reda på om hon bar på sjukdomen…….fy………..

  Jag kan inte fatta var jag fått styrkan ifrån att röja i allt detta, och gå emot myndigheter och Landsting…

  I Augusti ringde jag upp Aftonbladets Redaktör och frågade om han var intresserad, jag fick ett fett svar på bred stockholmdialekt:

  ” jasså det där ! Nä det ska vi inte skriva ett skit om serru ! sånt där förekommer inte ! det är bara fantasier ! men ha en bra dag ! Hej…”

  Jag kan väl påstå att jag önskade honom att hamna i samma sits som vi, någon gång..

  Kramar från oss.

  http://blogg.passagen.se/mickeh1962/

 5. Micke Håkansson, Hur har det kunnat bli så känslokallt…människor tycks bara vara en siffra utan känslor och rättigheter i dagens samhälle.

  Vi hoppas av hela vårt hjärta att det finns någon klok och vettig människa som kan hjälpa er gå vidare.Kramar till er!

 6. Här kan det kanske finnas hjälp el iaf stöd.
  http://www.nkmr.org/

 7. moons, Tack för länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: