• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

En tankeställare från en F.d. sosse


Aldrig att vi vill ha den nya socialdemokratin som pågått för länge….

Läs här om El Rubios tankar vad det nya samhället kan föra med sig.

Vi vill kunna tänka, rösta, tala öppet och ha frihet.

Det ska vara folket som styr och inte några politrucker eller någon annan.

Hmmm…. det verkar som vi också måste bli F.d sossar om ingen förändring händer i sosseriet.

Socialdemokrater Tänk Om!

 

"Förbjud anonyma tidningsköp, brev och samtal – Nya Socialdemokraterna

Nu vill Socialdemokraterna ta kontrollsamhället ett steg längre. Nu ska man avkrävas legitimation varje gång man köper en bok, en tidning eller skriver ett brev. Det är faktiskt sant, i alla fall om Nya Socialdemokraterna får bestämma. Samma sak gäller varje gång du skickar ett brev. Du måste gå in på posten och legitimera dig, visa upp brevet och registrera dig som avsändare för att få skicka det. Mottagaren måste också gå in på posten och legitimera sig och registrera mottagandet av brevet.

I Nya Socialdemokraternas Sverige är anonymitet farligt och något som ska undvikas. Därför måste all anonymitet förbjudas. Därför måste allt vi läser och all post registreras ordentligt med avsändare, mottagare och innehåll.

Faktum är att samma sak ska gälla för samtal. Staten ska ha rätt att veta vem du pratar med. Varje gång du får en besökare som du pratar med ska det noteras, vilka, vad som sägs och vart. Går du på café ska besöket noteras, med tid och sällskap. Du ska aldrig få föra anonyma samtal. Lyssnar du på musik eller ser en film så ska staten veta vad. Du får aldrig göra det anonymt. Dessutom ska staten lämna ut informationen till maffian som sedan ska få rätt att utpressa dig.

Maffian ska kunna knacka på din dörr och säga. “Du har använt den här och den här servicen från oss”. Det kan handla om beskydd eller information eller vad som helst. Vi vill ha betalt för den servicen. Vänligen betala oss 20.000 kronor. Om du inte betalar så stämmer vid dig och du tvingas betala 100.000 plus våra advokatkostnader som förmodligen är ännu mer. Om du är skyldig eller inte har ingen betydelse. Det handlar om att hålla folket i schack.

Låter det förjävligt? Ja. Det är det också.

Staten har redan sett till så de inte bara fått rätt att avlyssna all trafik på internet. Alla leverantörer är skyldiga att skicka alla trafik via statens kontrollinstitut (eller vad myndigheten nu ska heta). Dessutom får de byta information med andra som spionerar på medborgarna så att om de mot förmodan skulle missa något så byter de till sig det, mot att de lämnar ut våra privatliv till främmande makt. Vidare så måste alla telefon och internetoperatörer lämna ifrån sig information om vem som pratar med eller skickar meddelande till vem. Vart de befinner sig vid tidpunkten, hur länge samtalet varar och vad klockan är. Utöver det så ska privata maffiaorganisationer få rätt att utpressa medborgarna utifrån vad de påstår att vi vi har gjort.

Än så länge så ska det bara gälla på internet och via telefoni men låt oss se lite längre.

Varför ska vi ha det “kontantlösa samhället”? Varför kan man inte i Stockholm och många andra kommuner betala bussen med kontanter? Det pratas om rånrisk. Men kan en del av sanningen också vara att staten ska kunna kontrollera vem som åker buss och vart? Obligatoriskt DNA-register. Det är ju avsett för forskning, men man har redan börjat använda det för brottsbekämpning. Så fort staten får del av information så börjar man använda den till annat än det var tänkt. Nästa gång någon mördas på en buss är jag inte förvånad om man söker busspassagerare via kontantlösa biljettsystem.

Biltullarna i Stockholm kan inte betalas kontant. Varje passage finns i ett offentligt register som ett skattebeslut. Det är inte bara staten som ska ha rätt att veta vem som passerar när och var. Alla hastighetskameror som sägs ska kontrollera mot fortkörningar. För att kunna använda dem som bevis så pratas redan om att man ska vara skyldig att uppge vem man lånar ut bilen till och när. Ingen bilförare ska få vara anonym, lika lite som någon internetanvändare ska få vara anonym.

SJ ska införa personliga biljetter och legitimationskontroll på tågen.

Nu är det Nya Socialdemokraterna som leder dumheterna men Nya Moderaterna och deras lakejer ska bara hålla käften. För det är deras regering som genomfört mer än någon tidigare regering för att skrämma medborgnarna till tystnad, för att övervaka och kontrollera oss.

Hur länge finns det någon privat sfär kvar? Hur länge dröjer det innan riksdagspolitikerna anser att det är bäst att sätta upp kameror och mikrofoner i våra privata hem för tänk om man pratar där istället för i statskontrollerade samtal över internet eller telefon.

Vad gör det om vi har kameror i våra sovrum och på våra toaletter, så länge vi inte har något att dölja. Problemet är inte ett fåtal – 349 – onda människor i riksdagen. Problemet är alla goda människors tystnad. Därför väljer jag Piratpartiet. Hellre ett parti med ofullständigt program än ett parti med fullständig galenskap.

window.google_render_ad();För övrigt kan tilläggas att just den samme Tomas Eneroth som nu vill öka kontrollen över oss är den som drev mig in i Piratpartiet med sina lögner när han den 8 december 2008 skrev i ett meddelande till mig: “vi har uttalat oss himla mycket. Men medialt har borgerliga partier varit mer intressanta. Eva-Lena Jansson är vår talesperson. finns pressmeddelande på newsdesk o hemsida.” Självklart fanns ingenting.

Det var inte heller STIM som jävlades med pizzerian i Skåne, det var SAMI. Två namn, samma maffia.

Det handlar inte om upphovsrätten. Det handlar om rätten till ett privatliv."

 

9 svar

 1. Det här kan ju bara inte vara sant! Herre gud vad håller de på med?

 2. Tyvärr förvånar det mig inte alls, men jag hade gärna sett nån typ av källa till dom här uppgifterna.

 3. syren, Man kan börja undra…..varför?

 4. Ztripez, Följ hans länkar.

 5. Skrev lite om det på
  Out Off Line

  Mina inlägg läggs visst inte upp på knuff längre.

 6. eller mer riktigt
  Jag ser inte inlägget i din knuff.
  Mycket möjligt att jag gjort nåt fel.

 7. mOOns, Ska kolla, märkligt att dom inte visas.

 8. Kanske jag som gjort fel från början med att göra som jag gjort
  Himla smidigt annars och kunna promota dom bloggar man gillar.. har iofs fler jag läser men promota ett par iaf man tycker om ger ju läsarna lite mer värde

 9. MOOns, Det verkar som den inte alltid fungerar som den ska. Håller med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: