• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Hundhjälte-Reducera Riksdagsledamöter


Vi som lever nära djur vet hur kloka och fina dom är, så mycket kärlek man får av sin vän kanske en del människor aldrig får uppleva från någon annan i sina liv.

Här på videon kan ni se hur en herrelös jycke med risk för sitt eget liv hjälper en annan hund som råkat mycket illa ut.

 

 

 

 

"Hunden riskerade sitt eget liv för att rädda en annan hund.
Dramat utspelade sig mitt på motorvägen utanför Chiles huvudstad Santiago"

 Se videon och läs mer här

 

 

Vi hållet med Öberg/Persson att Riksdagsledamöternas antal måste minska till mins hälften, vad har vi för nytta av dom när folkviljan inte längre gäller och dom skolkar från sina viktiga uppdrag.

"Vi bör minska antalet riksdagsledamöter i riksdagen, införa ett mer renodlat personvalssystem, och höja de kvarvarande, och förhoppningsvis framdeles i kammaren närvarande, riksdagsledamöternas löner.

Vi skulle kunna utnyttja de besparingar som följer av ett minskat antal riksdagsledamöter, till att förse våra folkvalda med en personlig stab av assistenter, för att fungera som folkets motvikt till en alltmer allsmäktig regering och EU-lagstiftare.

I en allvarlig tid då besked om varsel avlöser varandra för vanliga medborgare, finns det ingen anledning att vänta till år 2018 innan vi gör riksdagen smalare och vassare."

 

Läs också Jinge:

"Idag har vi 349 ledamöter i Riksdagen, det är ett antal som lätt kan reduceras till 149. Det betyder att ett litet parti som knappt klarat spärren till riksdagen normalt får minst sex ledamöter. Ur kvalitets-
synpunkt kan det inte betyda någonting, om inte annat kan man se på hur riksdagen hanterat frågan om Lissabonfördraget, IPRED-lagen och FRA-lagen. I samtliga fall har man gått emot folkviljan, mot dem som röstat in dem i den lagstiftande församlingen."

IPRED, 1984 och demokratin

Det händer så mycket skit idag……Läs här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: