• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Mona blir nedvärderad av Sossen Catharina Bråkenheim


Här kan ni läsa Monas brev till Socialdemokraten Catharina Bråkenheim ang. varför hon inte var med och röstade på landets viktiga fråga om Lissabonfördraget.

Du Catharina vi är många som har samma uppfattning som Mona och tycker att ni inte längre är värdiga att företräda arbetarna med ert svek.

Det här är högersossarna syn på sitt uppdrag!

 Monas brev:

"Mitt brev till Catharina Bråkenheim  (S) och hennes svar

Mitt brev
Anser du att du gör ett bra jobb som politiker när du avstod att rösta om
lissabon fördraget
Du borde tänka på nästa val när du avstår att göra din plikt som
politiker.
Din attityd till ditt arbete kommer att påverka mitt val av parti år 2010
Det kanske är så att vi numera i Sverige  har för många politiker som inte
är intresserade av politik.

Catharinas svar

 

För det första så är stupstocken avskaffad, den där man fick spotta på dem som var satta där, ditt oförskämda okunniga mail är bara tragiskt. Jag gissar att du aldrig lagt några fritidstimmar på att åka till politiksa möten eller läsa politiska handlingar eller sitt i någon nämd eller fullmäktige.

För det andra avstod jag inte från att rösta utan jag träffade 300 pensionärer i Bohuslän som sedan långt tidigare bjudigt in mig.

 Vi är inte alltid i kammaren vid omröstning då det förväntas att vi är ute och träffar organisationer och väljare på arbetsplatser mm. Skulle vi alltid sitta i kammaren blev det ett ganska slutet liv vi har omröstningar många gånger  varje vecka.

På frågor som denna  kan jag dessvärre se att kunskapen är ganska låg om riksdagsledamots vardag och krav, på var vi ska vara och vad vi ska hinna göra.

För egen del så var jag gäst och talare på PRO´s kongress i bohuslän

Hade debatt i kammaren sen onsdag kväll och tog ett tidigt flyg på morgonen för att hinna till kongressen, däremellan fick jag förbereda mig för anförandet.

Vi har många uppdrag och åtagande och arbetsvecka när inte precis vanliga 40 timmar

 Om det är många utkvittade så förändrar det inte resultatet då man ser till att balansen mellan partierna motsvarar valresultatet, till detta finns en kvittings organisation med tillhörande regelverk.

 

Att dra en slutsats att jag inte är intresserad av politik för att jag arbetade med utåtriktat arbete just i den frågan som DU tycker är viktigast. Det finns andra människor som har en annan uppfattning

 Catharina       catharina.brakenhielm@riksdagen.se

november 23 2008

Catharina!
Om man inom det socialdemokratiska partiet har en sådan inställning till folk som ifrågasätter deras beteende lär inte nästa val bli en succé. Som politiker är man folkvald och hela Sveriges befolkning är dess arbetsgivare och så länge en politiker bidrar med att påverka Sveriges invånares framtid då måste man också stå till svars för sina handlingar. Känner man att detta blir för tungt att bära borde man kanske fundera på om man hamnat rätt i livet."

Mona 23nov-08

 Svd

Alliansen favoriter till valsegern på Ladbrokes

Vi måste återerövra demokratin

Bittra röster kring Lissabonfördraget

 

 

 

5 svar

  1. Ja,jag undrar vem som missat något och hamnat lite fel här i livet!?

  2. Bitte, Man kan verkligen undra…..

  3. man slutar aldrig att förundras av beundran oavsett vad en politiker gör gör de aldrig fel. Tack för uppmärksamheten 😉

  4. mona, visst är det märkligt…Ha det bra Kram!

  5. Ja jösses, man kan undra vem som är oförskämd. Riksdagsdamen mår nog inte så bra – eller också använder hon sig bara av klassisk härskarteknik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: