• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Högersossen Monas tal ordning


Så det kan gå till…..

Räck upp handen om du vill ställa en fråga till Skolfröken Mona, har du lite tur så kanske du får ställa den.

 "Mona Sahlin har beskyllts för att vara odemokratisk eftersom hennes beslut att kasta ut vänsterpartiet ur det rödgröna samarbetet innebar att hon gick bakom ryggen på partikongressen, verkställande utskottet och partistyrelsen. Idag försöker Nalin Pekgul, en kvinna som länge ifrågasatts inom partiet, rädda Sahlins skinn i en intervju i Svenska Dagbladet, men det jag fäste mig vid var en liten detalj i det hon framförde.

SvD: ”På mötet, berättar Nalin Pekgul, redogjorde Mona Sahlin för hur diskussionerna med miljöpartiet framskred och redovisade också ”alla bekymmer” med vänsterpartiets inställning till de ekonomiska ramverken.

–Hon var öppen med att det kommer att bli svårt med vänsterpartiet. Jag räckte upp handen och sade att jag tycker att det är viktigt att vänsterpartiet är med. Men i denna församling var det inte många som uttryckte det klart.”

Uppenbarligen kräver Mona Sahlin att folk som ska uttala sig på partistyrelsemöten och liknande ska räcka upp handen innan de talar. Att man följer en talarordning på ett möte är inte konstigt, ett mötes ordförande brukar hålla koll på vem som vill yttra sig men i den socialdemokratiska partistyrelsen så verkar det som om deltagarna ska räcka upp handen, precis som de fortfarande gick i skolan."

Läs allt här
svd
Nickedockorna
Kvinna som visar på Civilkurage
Dagens EU-mygel

Hmmm……… vilka var det nu som är frimurare här i landet…..vi kanske inte har några?

4 svar

  1. Att kasta dynga är inte svårt. Inte heller att klippa och klistra från andra bloggar. Att kritisera med sanna uppgifter och sakliga argument verkar blogginnehavaren ha märkligt svårt för. Är detta en stockholmsbaserad soptunna där någon låter sitt illaluktande avfall hamna? I såfall lär s inte vinna i den viktiga Stockholmsregionen 2010. Svineriet – att smutsa ner en person därför man är så angelägen att kunna skriva något fastän den enda kunskap man egentligen har är skvallerdito – sprider sig lätt. Var och en sin egen skitstövel i hufvudstadsregionen?

  2. Varför skulle Mona var mer demokratisk än något annat i detta land…Jag är inte ett dugg förvånad!

  3. Jag tror att allt det där med vänsterpartiet är rena rama mellanvalspelet för att klämma lite på att vänsterpartiet måste bestämma sig lite och kompromissa lite. Skulle vara väldigt o otaktisk att försöka vinna valet utan vänsterpartiet.

    Tvivlar på att Mona klarar det. I såna fall vore det historiskt.

  4. PS. Det är inget fel att klippa in citat om man redovisar det och källan för att göra ett uttalande om det/väcka en diskussion. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: