• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

"Superlätt laptop till Sverige"


Ett tips!

"Samsung har bestämt sig för att äntligen börja sälja sina efterlängtade laptop-datorer i Sverige. En av de första nyheterna är X360 som har en batteritid på hela tio timmar och en imponerande matchvikt, skriver M3.

Datorn är en fullstor laptop med 13,3-tumsskärm och en batteritid på upp till tio timmar. Trots det har Samsung lyckats få till en imponerande slim design och en matchvikt på blotta 1,29 kilo.

Med ett minne 128 gb SSD-minne och Intel Core 2 Duo ULV SU9400-processor kostar den 22.000 kronor. Det finns också en billigare variant med hårddisk och annan processor för 16.000 kronor.  Finns i butik i november."

Läs mer här

 

Ett svar

  1. […] Ett tips! “Samsung har bestämt sig för att äntligen börja sälja sina efterlängtade laptop-datorer i Sverige. En av de första nyheterna är X360 som har en batteritid på hela tio timmar och en imponerande matchvikt, skriver M3. Datorn är en fullstor laptop med 13,3-tumsskärm och en batteritid på upp till tio timmar. Trots det har Samsung lyckats få till en imponerande slim design och en matchvikt på blotta 1,29 kilo. Med ett minne 128 gb SSD-minne och Intel Core 2 Duo ULV SU9400-processor kos Se källan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: