• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

Högt i Tak eller Mobbning av Kvinnan


Här kan ni läsa en mycket obehaglig beskrivning om Lotta Gröning, den säger mycket om hur en del  sosse riksdagsledamöter ser på öppenhet inom partiet. Dom säger vi ska lyssna på våra väljare….WOW….hur då?

Lika mycket bluff som så mycket annat.

Varför inte ens besvära sig med att nämna Lotta vid namn….. behandlar man alltid sina medmänniskor/partikamrater så här?

Den sista tiden tar hon inte heller in våra kommentarer "Högt i tak"  var det?

Vi alla som bara vill att sossepartiet ska bli ett Rättvist/Solidariskt parti igen som den en gång var får idag bara smällar på käften av sossehögern när vi öppnar oss.

Det är så tråkigt att det har gått så här för Socialdemokratin det ger oss rysningar och tankar om en svår framtid, för lyssnar det gör dom INTE!

Vi får nog också skylla lite på oss själva som röstar fram fel sorts politiker som bevisligen inte vill arbeta för oss.

PS! Tycker vi inte om en partiledare Man/Kvinna som inte för en arbetarvänlig politik har vi rätt att säga ifrån, tänk om vi hade varit klokare för 20 år sedan så hade vi sluppit mycket skit. Vi kan inte lita på Monas gäng det har hon bevisat om å om igen.

Sossen  Monica Green:

"Det är samma kvinna som år efter år ägnat stor energi åt att just misskreditera just Mona Sahlin. Kvinnan påstod bland annat att Sahlin hade förändrats sedan hon blev vald som ordförande. Men innan hon blev vald skrev kvällens Agenda-kvinna många kritiska artiklar om Mona Sahlin. Kvinnan fick bre ut sig i Agenda och har fått chans att finnas med i all media senaste tiden på grund av att hon skrivit en kritisk bok om socialdemokraternas ordförande.  

Påståendet om att Mona Sahlin skulle ha dålig självkänsla faller ju platt till marken.

Jag skulle vilja vända på det. Finns det någon starkare än Mona Sahlin? Finns det någon som blivit fullständigt överkörd med ångvält flera gånger, utlämnad av sina egna, dömd i media, hånad av folkmassor och varit fullständigt uträknad. Som efter det reser sig igen. Startar egen firma, gör come back i regeringen. Tar fajten 10 år senare och blir ordförande för det största partiet och som är beredd att ge 150% för att vinna tillbaks regeringsmakten för socialdemokraterna?

Dessutom påstod kvinnan att könsperspektivet inte hade någon som helts roll i sammanhanget.
OJ; OJ, OJ inget kan ju vara mer fel.

 Tänk om kvinnan tagit chansen och beskriva det historiska som ska hända i Sverige när vi väljer en kvinnlig statsminister. Tänk om hon sett möjligheten med att stötta, underbygga och stärka en demokratisk, lyssnande ledare.

Men det är klart, om imagen byggds upp på att klaga, kritisera och misskreditera är det inte lätt att plötsligt börja försvara, stötta och stå upp för någon.
Det är ju så mycket enklare att bara klaga och klanka ner. Dessutom får hon ju så mycket plats i media om hon är kritisk…"

Länken:
Det satt en kvinna i kvällens Agenda och påstod att Mona Sahlin inte stöttades tillräckligt
Vem är Mona Sahlin?

Inte för att vi gillar högersossen Nuder han har varit med om att förstöra partiet men nog ska väl han också få tala öppet……..?

 Ny skarp kritik mot Nuders bok  

Vi måste skapa ett nytt penningsystem
En spik i foten
Nya chemtrails på himlen?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: