• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

EU-Politikernas Snusk lekar "Populära Hobbies"


Läs här om hur våra EU-parlamentariker uppför sig på hotellen i Strasbourg är det dit deras höga skatt arvoden går  med våra surt förtjänade pengar för att dom ska underhålla sig med prostitution.

PS! Här kan väl FRA göra en insats…

 

"Svenska EU-parlamentarikern Charlotte Cederschiöld leder upproret mot kollegornas sexköp.
Nu kräver hon att snusket stoppas.
– Jag har sett det med egna ögon och det är helt oacceptabelt, säger hon.

Cederschiöld och 36 andra politiker från Sverige, Norge och Danmark kräver garanterat snuskfritt på de hotell där ledamöterna bor.
I ett brev till parlamentets ordförande för de fram sitt krav att ”Europaparlamentet bara använder hotell som garanterar att de inte är inblandade i sexhandel och att alla i personalen har fått skriftliga instruktioner om det”.

Skadar ryktet

Bakgrunden är rykten om att flera parlamentariker har köpt sex av prostituerade på hotell i Strasbourg, där parlamentet håller sina möten en vecka varje månad, skriver The Independent.
– Vi ska inte tolerera ett sådant beteende, det skadar vårt moraliska rykte, särskilt eftersom vi är här för att arbeta, säger den svenska EU-parlamentarikern Charlotte Cederschiöld (m) till tidningen.
Parlamentets ordförande Hans-Gert Pöttering, har tillsatt en utredning som ska ta reda på hur utbrett problemet med sexköp på parlamentarikernas hotell är.
– Det är väldigt svårt att mäta hur stort problemet är, säger Isabelle Collot, som arbetar för ett hjälpcenter för prostituerade kvinnor i Strasbourg.

"Högre nivå"

Enligt henne köper parlamentarikerna inte gärna sex direkt på gatan.
– De föredrar eskortflickor, flickor på en högre nivå som de hittar via annonser, säger hon.
Charlotte Cederschiöld och de andra brevskrivarna anser att EU bör följa Nordiska rådets exempel, som införde nolltolerans mot prostitution på de hotell där ledamöterna bor redan för två år sedan."

Länk

Kick out prostitutes from our hotels, demand Nordic MEPs

Glöm inte heller Djurens Rätt

 

3 svar

  1. Man kan ju undra varför det inte finns bildbevis om det nu är så utbrett. Finns det de vore det enda rätta att publicera bilderna

  2. Ryktena om politiker som köper sex har ju funnits i några år. Och det förkommer nog garanterat i verkligheten. Helt förkastligt! Dags att städa upp ordentligt när det gäller dom personer som håller på med sådant.

  3. […] och det är helt oacceptabelt, säger hon. Cederschiöld och 36 andra politiker från Sverige, Norg Se källan Bloggat om […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: