• Meta

  • Kategorier

  • Arkiv

  • Senaste inläggen

"EU-apparaten driven en smutsig kampanj."


Så det kan gå till….

"Finansiären bakom den irländska nej-kampanjen till Lissabonfördraget, har goda kontakter med CIA och granskas nu av Europaparlamentet. Carl Schlyter, EU-parlamentariker (mp), anser att EU-apparaten driven en smutsig kampanj.
– Här i parlamentet försöker människor på alla sätt de kan ogiltigförklara det irländska nejet, att skylla på CIA är ett
sätt.

Declan Ganley är vd för det framgångsrika Rivada Networks som säljer säkerhetsutrustning till den amerikanska militären. Han är även ledare för tankesmedjan Libertas som startade några månader innan den irländska folkomröstningen om Lissabonfördraget. Libertas företräder delar av näringslivet och den irländska högern. Efter att tankesmedjan gått in i nej-kampanjen svängde opinionen rejält till dess fördel. I maj 2008 tänkte 18 procent av det irländska folket rösta nej, i juni hade motsvarande siffra ökat till 35 procent, skriver SvD, och den 12 juni röstade irländarna nej."

Läs allt här EU:s smutsiga kampanj mot Irland.

Riksdagen abdikerar

" Majoriteten av riksdagsledamöterna kommer att odugligförklara sig själva i november.

”Spelar roll då”, säger den oinvigde. ”Vi väljer ju ändå nya om två år.”

Problemet är att det nuvarande gänget även odugligförklarar kommande riksdagsledamöter i en överskådlig framtid genom att godkänna EU:s nya grundlag, Lissabonfördraget. Fördraget innebär att vi frångår Sveriges grundlags princip om att ”All offentlig makt utgår från folket”.

Riksdagen säger att den är oduglig till att uppfylla sitt uppdrag som beslutsfattare och låter därför EU ta över all makt, mot att vi får mindre än två procents inflytande på besluten i Bulgarien, Cypern och i övriga EU.

Detta är den största förändringen av Sveriges statsskick sedan Gustaf Wasa red in i Stockholm. Inte sedan den 6 juni 1523 har främmande makt kunnat fatta alla avgörande beslut i riket.

Det är väl ingen som tror på det lama argumentet att ”Sverige ska tillhöra kärnan i europasamarbetet”.

Sanningen är den att med de nya röstreglerna så kommer EU att styras av de stora länderna med Tyskland och Frankrike i spetsen. Ändringen smygs igenom och får full kraft 2014. Inflytandet blir helt beroende på folkmängden. Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien får tillsammans halva makten över EU. Övriga 23 länder delar på den andra halvan.

Junilistan anser att det är fel att de stora länderna ska få en dominerande ställning på de små ländernas bekostnad. Enligt vår mening skall EU-samarbetet ske mellan oberoende stater och begränsas till ett fåtal gränsöverskridande frågor som miljö och att skapa en väl fungerande inre marknad. Vi vill inte ha en ny Europeisk supermakt där Sverige är en obetydlig provins i norr.

Junilistan kräver en folkomröstning om EU-grundlagen, Lissabonfördraget. Låt inte 349 personer skänka bort makten över Sverige."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: