• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Raset lär forts. med sossarnas högerpolitik


Det är väl inget som förvånar att sossarna rasar med den förda högerpolitiken, det blir nog inte mycket kvar av partiet om Mona och hennes högersossar får fortsätta.

Dags att lyssna på väljarna eller är det så skamligt att det skiter dom i för dagens toppsossar kan nog också tänka sig att samarbeta med alliansen bara det inte blir äkta socialdemokratisk politik.

 

Vi behöver en ny vänster värd namnet!

"Största raset för s på över tre år

Socialdemokraterna förlorar väljarstöd och moderaterna knappar in. Raset för s är det största under en enskild månad på över tre år.

Enligt statsvetaren Mikael Giljam har s tagit stryk av uppmärksamheten i medierna."

Läs mer här

"Socialdemokraterna tappar kraftigt i väljarstöd efter Mona Sahlins olika besked om vilka partier hon vill regera med. Samtidigt vänder stödet för moderaterna uppåt, enligt DN/Synovates mätning".

Så går det om man mobbar V  och inte lyssnar på sina väljare.

Vi kan göra egna stålar

 

14 svar

 1. Som jag sagt: Mona Sahlin är en katastrof för det parti som numer borde kalla sig asocialdemokraterna. Så länge hon inte agerade samlade alliansen ihop massor av röster för henne. När hon börjar öppna munnen flyr de direkt.

 2. Ännu värre kommer det att bli så fort alliansen börjar plocka fram sitt tunga smutskastningsartilleri. Gissa om hon kommer att få äta upp sina Toblerone igen, och alla de obetalda räkningarna, just när krisen är som värst och verkligen har drabbat folk – och ”ansvarsfulla politiker måste kunna hålla i ekonomin”. Jag förstår inte vad sossarna tänkte på när de valde henne, jag begriper det bara inte. Det är bland det mest obegripliga jag sett i svensk politik under hela mitt vuxna liv.

 3. Det jag tycker är mest underligt av allt som hänt den senaste månaden, bortsett från FRA-lagstiftningen, är hur en socialdemokratisk partiledare kan ge sig åt ”höger” när det är just den sortens politik som befolkningen tydligen inte vill ha.

  Då förstår jag att sossarna tappar och moderaterna ökar, för om båda partierna ska köra högerpolitik så föredrar nog de flesta det partiet som har mest vana och inte hycklar om det.

 4. Kerstin, Håller med dig.

 5. scaber nestor, Bevisligen så har dom blivit ett högerparti.

 6. Men, varför går folK åt höger igen, om de inte gillar Sahlins högermarsch? Då borde de ju gå vänsterut.
  Jag förstår nog ingenting.

 7. De går inte åt höger på så vis att det är traditionella socialdemokrater som rör på sig.
  Det är de sk ”obeslutsamma” som i valet 2006 röstade på alliansen, ångrade sig och sade i undersökningar att de skulle rösta på sossarna.
  När de nu ser att sossarna är på väg högerut så blir tanken ”ska de bli höger kan jag lika gärna rösta på den riktiga högern”.

 8. @Kerstin

  De går inte åt höger på så vis att det är traditionella socialdemokrater som rör på sig.
  Det är de sk “obeslutsamma” som i valet 2006 röstade på alliansen, ångrade sig och sade i undersökningar att de skulle rösta på sossarna.
  När de nu ser att sossarna är på väg högerut så blir tanken “ska de bli höger kan jag lika gärna rösta på den riktiga högern”.

 9. scaber nestor och Kerstin, Vi tror scaber tar en poäng där…varför rösta på hycklarna när dom ändå för samma politik. Det svider alltid mer när dom egna sviker.

 10. Vänsterpartiet är inte ett trovärdigt alternativ för vänstersossarna. Dels har partiet fegat ur i viktiga frågor, t ex vågar man inte sätta press på sossarna för att få en folkomröstning om Lissabonfördraget. Sedan kallar sig Ohly fortfarande för kommunist, i alla fall har han inte tagit ordentligt avstånd på den punkten.

  Både s och v skulle behöva byta partiledare.

 11. Hannelore, Sant…det behövs en ny vänster som sagt.

 12. Det där var väntat,men att gå till höger är ju en katastrof.

 13. syren, Instämmer….vi behöver en Solidarisk/Rättvis vänsterpolitik.

 14. Alltså: Åt höger går de som inte förstår bättre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: