• Meta

 • Kategorier

 • Arkiv

 • Senaste inläggen

Rättvisa eller Förfall?


 Tror verkligen Mona Sahlin att hon kan stoppa EU-fördrag upproret då lär hon och hennes kompisar falla hårt vid nästa val…

Vi håller med "SALO"  Mona spelar ett farligt spel med landets arbetare när hon och hennes kompisar forts. sin kraftiga högerlir.

 

"Socialdemokratin kommer att rösta ja när Lissabonfördraget ska tas i Sveriges riksdag i höst. Mona Sahlin stoppar enligt TT ett förslag om att vänta in en analys av regeringens utredare Claes Stråth.

LO har tidigare krävt att riksdagen skulle invänta Stråths analys innan riksdagen godkänner fördraget. Jag har tidigare märkt en liten tendens till osäkerhet från LO när det gäller Lissabonfördraget. Det som skapat oron är till exempel frågan om Vaxholmsfallet.

Genom att Mona Sahlin så okritiskt klargör socialdemokraternas hållning ställer hon samtidigt LO-medlemmar och alla kritiska socialdemokrater inför ett dilemma. Ännu värre är det att hon ställer de 52 % av befokningen som är negativa till EMU inför ett dilemma. Den som hållit sig ajour med Lissabonfördraget vet nämligen att EMU är inskrivet som ett villkor i Lissabonfördraget. Med fördraget får vi alltså snällt acceptera EMU och Euron.

Jag orolig för att detta ska leda till att SD ska få fler röster 2010 då de är det tydligaste partiet emot EU och EMU. Särskilt eftersom Mp verkar vackla i sin kritiska hållning till EU och EMU. Särskilt orolig är jag för respekten för demokratin när Sveriges riksdag ratificierar ett fördag som avvisats av Irlands befolkning. Enligt EU:s egna regler så ska fördraget vara “dött”. I stället för att acceptera detta har EU:s och Sveriges ledare fortsatt processen utan att reflektera över det demokratiska dilemmat. Det är mycket oroande inför framtiden."

Sveriges Anställningslösas Landsorganisation

Ingen ska hamna utanför?…

Rättvisan ligger i betraktarens ögon

Sossebloggen, Olssons tankar, ljuger!

 

 

4 svar

 1. Mona skulle behöva komma och hälsa på oss här på planeten jorden.
  Hon verkar inte ha en susning om vad hennes väljare vill ha.
  Om hon tror alliansen vann för dom inte lyssnade på sina väljare är det nog daxs att hon börjar tänka om.
  Hon har tydligen missat fra debatten med. Folk svälter men hon är tyst.
  Med hnnes nuvarande hålling till sina undersåtar kunde vi behållit pösmunken som hon tagit över efter elller .. tagit efter

  Börjar tro att Sverige är bankrutt.. och både blåa och röda har fullt upp med att fylla fickorna isället för att lyssna.

  Är det inte så är det daxs att hatsha dojorna och ge sig ut bland oss vanliga här på planeten jorden.

  mvh

 2. mOOns, Så sant…det verkar som Mona och co. trivs bättre med alliansen än sina väljare och det kommer att straffa sig. Kram!

 3. Hej, tänkte bara tipsa om att ni har stavat fel i er underrubrik. Rätt format borde vara Robin Hood-politiken, men Robin-Hood-politiken funkar också enligt svenska skrivregler. I övrigt brukar man inte ha en punkt i rubriker också. Favoritlänkar är också särskrivet.
  Lycka till
  /A

 4. är det inte nästan alltid så att dem de olika partierna alltid vacklar om de kan tro sig ha fördel av det. Du Anders är du på riktigt eller vill du bara ha uppmärksamhet Oj nu fick du det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: